Destacats del mes

Josep Enric Salse

Tota una vida dedicada a la ramaderia, a la pagesia i a la terra que tant estima. “A casa de sempre havíem criat ovelles de carn” fins que es va fer inviable i a partir del 2007 el negoci familiar es va centrar a les cabres de llet. El 2012 en Josep Enric va posar-se […]

Continuar llegint...

Sarró de cabra de Montbrú

El formatge més conegut de la família Montbrú. Un formatge semi curat de cabra suau, mantegós amb un punt cítric que es fon a la boca i d’un color blanc impecable. La seva pell florida aporta aromes de molsa i sotabosc. Un formatge que el 2016 va ser premiat amb la medalla d’or al World […]

Continuar llegint...

Salvador Serracarbasa

En Salvador és d’aquells homes dedicats a la pagesia des de sempre “ho he fet tota la vida i he nascut”, plenament arrelat a la terra i gran defensor del territori i especialment de Moià el seu poble natal. Va ser ramader de vaques fins el 2014 que va canviar de bestiar seguint les tendències […]

Continuar llegint...

Garrotxa de Sant Gil d’Albió

Formatge de pell florida, textura suau i tast aromàtic i elegant

Continuar llegint...